Lliga de la Catalunya Ulterior

Avui, si tot va bé i el temps ens acompanya, a les 9 del vespre començarà la Lliga de Futbol de la Catalunya Ulterior. Hi participen vuit equips, el Vilafestuc FC, l’Atlètica Vilafestuc, el Bisbalenc FC, el Llimoneta FC, el Llocnou de Festuc, el FC Colònia de Festuc, l’AE Festullac i l’Sport Castellfestuc. Jugaran cada dissabte a aquesta hora i tindreu la classificació i el resultat dels partits a aquest blog, puntualment, just quan acabin.

Acabar. Si miro enrere fa onze1 anys que vaig pensar aquesta lliga. Però aleshores no en sabia gaire de python i no m’hi vaig posar. Va ser fa cinc anys, doncs, quan m’hi vaig fer el primer esborrany. Cent línies de codi de no res que mostrava partits. Em sembla que era un dissabte a la tarda com avui, però amb la mainada fent la migdiada en comptes de l’esplai. Ens fem grans i el que abans començàvem i ho deixàvem a mitges fer perquè hi perdíem l’interès, ara ho hem d’acabar. Un mínim per responsabilitat. I perquè l’adultesa ens ha ensenyat que s’han d’acabar les coses, que no n’hi ha prou en començar.

Continuar. I ara? Moltes idees, però poc interès. Interès en reactivar el blog, en escriure la noveŀla eterna, en un hort urbà, en afegir extres… Per continuar necessitem temps i prioritats. I la meva prioritat en aquesta lliga ha baixat molts graons o ha pujat molts números (en el meu món, prioritat 0 és la màxima). Faci noves capacitats al codi de la lliga de la Catalunya Ulterior o no, el que sé és que puc parar.

El codi us el deixo a gitlab. Per si algú vol continuar per no acabar.

1- En realitat no fa onze anys, en fa deu. Un més, un menys, qui els compta.